Tjedni raspored Kina Slatina

RAT PROFESORA
komedija

24.02. u 19.00 sati
25.02. u 19.00 sati
26.02. u 19.00 sati

Priča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka a na drugoj je puno grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj. Niti nijedna od njihove dvije životne filozofije ne funkcionira u javnoj školi te sukob postaje puno veća metafora za sistem i stvari koje se trebaju promijeniti. U sporednim su ulogama Tracy Morgan, Dean Norris, Christina Hendricks te Jillian Bell.


JOHN WICK 2

akcija, kriminalistički, triler

24.02. u 21.00 sati
25.02. u 21.00 sati
26.02. u 21.00 sati

U ovom nastavku hita iz 2014., legendarni plaćeni ubojica John Wick (Keanu Reeves) prisiljen je prekinuti mirovinu jer njegov bivši suradnik planira preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Krvna zakletva ga obvezuje da mu pomogne pa John putuje u Rim gdje se bori protiv nekolicine najsmrtonosnijih svjetskih ubojica.
Nakon što je raspalio svoj gnjev na kriminalce koji su mu ubili psa, umirovljeni super ubojica John Wick uspijeva vratiti i svoj voljeni Mustang iz 1969. od ruskih mafijaša koji su ga ukrali i time pokreće spektakularnu potjeru kroz užurbane ulice New Yorka. Po povratku doma, Johnovi planovi da nastavi miran život običnog građanina padnu u vodu kada se talijanski mafijaš Santino DAntonio (Riccardo Scamarcio) pojavljuje na njegovom pragu sa zlatnim “markerom” primoravajući ga da vrati uslugu iz prošlosti.

(pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content