Udruga umirovljenika MO Podgorja održala godišnju skupštinu

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Podgorja održala je svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik Franjo Dukarić podnio izvješće o radu ove Udruge koja broji sedamdesetak članova i kojoj je prioritet skrb o svojim članovima, ali i ostalim starijim i socijalno ugroženim mještanima Podgorja. Od ove godine godišnja članarina u udruzi povećala se za 10 kuna i sada iznosi 50 kuna, a u planu aktivnosti, osim održavanja humanitarnih djelatnosti, sastanaka i druženja, uvršteni su i izleti koji će biti besplatni za sve članove udruge. Uspješan rad umirovljenicima na skupštini su poželjeli i gradonačelnik Ivica Kirin, pročelnik za društvene djelatnosti Alen Bjelica, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Podgorja Milan Krmpotić te Željko Iharoš, direktor tvrtke Flora d.o.o. Virovitica koja također pomaže rad ove udruge.

Skupštini su, osim članova udruge, nazočili i predstavnici ostalih udruga iz Podgorja te drugih umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije koji su zajedno sa predsjednikom Matice umirovljeničkih udruga virovitičko-podravske županije Stjepanom Viragom pozdravili rad domaćina Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Podgorja.

(www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele) 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12920″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]