Valentinovo u OŠ Eugena Kumičića: Red poezije, red glazbe – Sve za ljubav

U Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini priređeno je zanimljvo veče ljubavne glazbe i poezije, scenski smješteno u Pariz, pod nazivom Red glazbe, red poezije – Sve za ljubav. U glazbenom dijelu večeri nastupili su učenici slatinskih osnovnih škola koji polaze i glazbenu školu, pjesnici i glumci škole domaćina te posebna gošća – Svjetlana Carić, autorica zbirke poezije Srce u tinti koja je u razgovoru s Melitom Schmitz, organizatorom susreta, upoznala publiku sa svojim putom od Hvara do Čačinaca i Slatine, da bi potom i sama čitala neke od pjesama.

Mladi glumci kraćim su igrokazom čestitali Valentinovo brojnoj publici u kojoj su bili učenici, roditelji i profesori svih slatinskih osnovnih škola.
Ugodno iznenađenje i prvi javni nastup imale su i dvije učiteljice, Marija Miljković i Jasna Kizivat s pjesmom Tomislava Bralića Ispod tvoje boloture.
Školska knjiga prigodnim je domjenkom počastila sve goste valentinovske večeri.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12896″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]