VIDEO: Jole se okreće novom zvuku baladom “Rasipnik”

Na samo Valentinovo Jole je odlučio objaviti novi singl “Rasipnik” koji bi za njega mogao označiti prekretnicu u karijeri. Emotivan, iskren i ranjiv, Jole je u novoj pjesmi potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad, neotkrivenu stranu. Singl “Rasipnik” u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila. Iako ne krije da mu leže plesni ritmovi i brže pjesme, Jole je novu otpjevao na autentičan način.

“Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna drugu stranu mene”, rekao je Jole.

Tako je na nagovor svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tončija Huljića, popularni pjevač napokon odlučio snimiti nešto drugačije, prekrasnu pjesmu koja dira u srce i ostavlja trag. Glazbu i tekst ove prekrasne balade potpisuju uspješni supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, autori nekih od najljepših i najemotivnijih stihova na glazbenoj sceni.

“Rasipnik” je nesumnjivo velika prekretnica u karijeri omiljenog Jole, poznatog po svojim plesnim ritmovima u pjesmama “Remek djelo”, “Bailando solo”, “Kada žene tulumare”. Premda je riječ o pjesmi sporijeg ritma, obožavatelji zasigurno neće ostati razočarani novim zvukom s latino elementima.

Atmosferu pjesme u kojoj muškarac živi razuzdanim životom sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju u najnovijem video spotu prenio je redatelj Vojan Koceić.

(www.crorec.hr; foto: Rino Barbir i Tonči Čerina)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12897″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]