Završio Viroexpo 2017: Nagrada Hotela Kurija Janković Jurici Duvnjaku, TVIN-ov stol Daliborki Mikić, torta Sandrinih kolača Ružici Tomić

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo završio je tradicionalno nagradnom igrom “Izlagači daruju posjetitelje”. Direktor Viroexpa Igor Andrović je uz asistenciju Mije Pavelka Mikeša izvukao sretne dobitnike. Tako je noćenje za dvije osobe u Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru dobio Jurica Duvnjak iz Koške, a TVIN-ov stol Daliborka Mikić iz Slatine. Osim toga, Sandra Jadek nagradila je one koji su na sajmu Viroexpo naručili kolače za svoj „najsretniji dan“. Prvu nagradu, svadbenu tortu u vrijednosti 1.000,00 kuna, dobila je Ružica Tomić. Osim nje, Maja Strugar i Kristina Maurović dobile su kolače u vrijednosti 200,00 kuna.

MG 7649

Nagrade je podijelila i tvrtka Mikešland. Knjigu “Sveti Roko” dobio je Siniša Žagar iz Milanovca, „Knjigu o Virovitici“ Mirko Matić iz Voćina, dok je knjiga „Ul’cama i mostovima sjećanja, tragovima zavičaja“ pripala Ivanu Kečkišu iz Virovitice.

MG 7653

Podjelom nagrada “Sajamski grad” zatvorio je svoja vrata. Dojmovi su izvrsni, a potez organizatora za preseljenjem u središte grada pokazao se kao pun pogodak. Pozitivne dojmove iznio je i direktor Igor Andrović koji je još jednom zahvalio svima koji su ovaj vikend rezervirali za Viroexpo.

Podsjetimo, Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Republika Češka. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo, ovogodišnji sponzor je HPB, a medijski pokorvitelj Informativni centar Virovitica.

(icv.hr, mb; vpz.hr; foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content