Virovitički list: Frizerski trendovi u 2017.

U ovoj će godini prevladavati ležerniji i prirodniji stil u oblikovanju i šišanju kose. Dobro je da frizura izgleda kao da si niste dali puno truda oko nje. Nema previše peglanja i ravnanja kose, nego se ona oblikuje s nekoliko valova napravljenih peglom ili figarom. Važno je da je ošišana bez oštrih i grubih prijelaza u vrhovima te da što ljepše i prirodnije pada uz lice.
Boja koja je „in“ ove godine je tamnija, kao i sve vrste smeđe, prirodno plave nijanse do bakreno plave. Popularan izgled izraslog smećkastog korijena i dalje je u modi u kombinaciji s plavim i medenim pramenovima koji su svijetliji i gušći pri vrhovima kose.
Dolaze nam u modu i guste prirodne opuštene šiške, a duljina kose je poluduga i duža od ramena. Oni koji ne vole šiške njima se predlaže da prebace kosu i naprave dublji razdjeljak u stranu i podignu šiške unatrag.

Za one koji vole razbarušeni stil frizure novost je da se minival opet vraća u modu, a znamo da je održavanje kovrčavih frizura vrlo jednostavno i praktično.

Što se tiče trendova kod muških frizura, uglavnom se nose izbrijane frizure s linijama po strani i dužom kosom na tjemenu, zalizana kosa, pompadur ili kokotice, duga asimetrična muška frizura. Šiške su uglavnom duže i podižu se u stranu lagano prema unatrag. Uz frizuru njegovanog muškarca također se nastavlja i trend savršeno uređene brade i brkova.

(Virovitički list; Frizersko-kozmetički salon MF)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content