Gradonačelnik Roštaš održao sastanak s predsjednicima Mjesnih odbora “Matija Gubec” i “Vladimir Nazor”

Gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš održao je sastanak s predsjednikom Mjesnog odbora “Matija Gubec” Josipom Gebajem i predsjednikom Mjesnog odbora “Vladimir Nazor”, Markom Telišmanom. Sastanku su prisustvovali i Kruno Fabijanac, gradski vijećnik te pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement. Na sastanku su tema bili projekti koji se izvode i koji će se u skorije vrijeme realizirati na području spomenuta dva Mjesna odbora.

Gradonačelnik Ivan Roštaš naglasio je da se u Mjesnom odboru “Matija Gubec” proteklom razdoblju obavila prva faza rekonstrukcije Strossmayerove ulice sa izgradnjom parkirališta i nogostupa te da se uskoro kreće sa drugim dijelom, tj. izgradnjom nogostupa i uzdužnih parkirališnih mjesta. Također se u ulici Matije Gupca kreće u izgradnju nogostupa za pješake. Na području Mjesnog odbora “Vladimir Nazor” izvest će se sanacija zgrade Mjesnog doma koja će sadržavati uređenje sanitarnog čvora i ostave, sanaciju krovišta i ugradnju novih prozora i vrata. U ulici Vladimira Nazora također će se izgraditi i nedostajuće pješačke staze uz državnu cestu.
Predsjednici dva susjedna Mjesna odbora iskoristili su priliku i upoznali gradonačelnika s planovima rada za nadolazeće razdoblje te mu ukazali na neke specifične poteškoće s kojima se susreću stanovnici ta dva Mjesna odbora.

(www.icv.hr, slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content