Izuzetne ocjene izlagača za 22. Viroexpo: Izlagači smatraju da je Sajam dobar oblik prezentacije proizvoda i usluga

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, odlukom Organizacijskog odbora sajma provodi i analizira od samog početka održavanja sajma Anketu među izlagačima. Cilj je dobivanje odgovora koji će poslužiti za još bolju i optimalniju organizaciju narednog Viroexpa.
Rezultate ovogodišnje ankete, koja je provedena među 624 izlagača, predstavili su direktor HGK – ŽK Virovitica Milan Vanđura i viša stručna suradnica Suzana Kolesarić.
Ono što je izuzetno dobro jest to da 100 posto izlagača smatra da je Viroexpo dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju njegov daljnji razvoj, a 97,99 posto ističu želju za promocijom kao presudni faktor za nastup na sajmu. 97,79 posto njih očekuje povećanje plasmana proizvoda, dok je 95,99 izjavilo da će sudjelovati i na narednom 23. Viroexpu. 95,79 izlagača smatra da sajam ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva, 88,98 posto je zadovoljno brojem posjetitelja, 86,97 posto smatra da će im nastup na sajmu pospješiti poslovanje, a 80,16 da je izložbeni prostor primjeren. 78,36 posto izlagača je sajam ocijenilo ocjenama odličan i vrlo dobar, dok njih 63,33 smatra da je ovo adekvatan sajamski prostor.

Ovogodišnjim sajmom je izuzetno zadovoljan i direktor Igor Andrović koji je, između ostalog, naglasio:
– Sajam je ove godine posjetilo 28.000 posjetitelja, što je najveći broj do sada, odnosno u ove 22 godine koliko se održava Viroexpo. Iako smo bili na novoj lokaciji glede koje smo u početku bili skeptični, pokazalo se da je ona bila iznimno dobra, a sajam smo približili građanima i centru grada. Ono što me izuzetno veseli jest da je prodaja na sajmu bila vrlo velika, ali i poslovni dogovori i suradnja. Jako smo zadovoljni s organizacijom sajama, a o lokaciji sljedećeg sajma ćemo se dogovoriti tijekom sljedećih mjeseci. Također, htio bih napomenuti da nam se već nekoliko zemalja nudi za partnera za 23. Viroexpo, što potvrđuje da sajam raste iz godine u godinu- rekao je Igor Andrović. (www.icv.hr, mb; foto: Martina Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content