Jedno od najljepših općinskih središta: Sopje dobilo nova parkirališna mjesta, šetnice, zelene površine…

Prošle godine u kolovozu, tadašnji ministar regionalnog razvoja, a danas ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, označio je početak radova na uređenju središta Sopja. Radovi su završili, a Sopje nakon ovih radova, ima jedno od najljepše uređenih općinskih središta.

Vrijednost projekta iznosila je 1.250.000,00 kuna od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programu održivog razvoja lokalne zajednice, za realizaciju projekta uređenja komunalne infrastrukture – uređenje centra naselja Sopje izdvojilo 500.000,00 kuna, dok je ostatak sredstva investirala Općina Sopje. Projektom su uređene zelene površine, šetnica, odvodnja, a dobio se i velik broj parkirališnih mjesta.

U odlično odrađene radove, uvjerili su se i županijski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove te HDZ-ov kandidat za župana Igor Andrović, kao i predsjednik Mjesnog odbora Sopje, općinski vijećnik te kandidat HDZ-a za načelnika Berislav Androš. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”399542″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content