Lijepom našom u Čačincima: Dolaze Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac, Učiteljice, Hanka Paldum

Najpoznatija televizijska emisija posvećena hrvatskoj tradicijskoj kulturi nakon sedam godina ponovno se snima u Čačincima. Općina Čačinci i Turistička zajednica Općine, kao suorganizator događanja, ovim putem poziva sve mještane na javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom“ koje će se održati u srijedu, 5. travnja, u Sportskoj dvorani Osnovne škole AGM. Početak programa je u 19,30 sati.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji u uredu TZ Općine Čačinci, uredu Putničke agencije Niba Tours u Virovitici i TZ Grada Slatine  po cijeni od 30,00 kuna.

U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela.

U prodaju će biti pušteno oko 1000 ulaznica, a prodaja kreće od 20.3.2017. godine.

KUD “Čačinci” iz Čačinaca, KUD “Dika” iz Slatine, KUD “Voćin” iz Voćina, KUD “Virovitica” iz Virovitice, Čačinački tamburaši, Suhopoljski tamburaši, Vokalni ansambl Contessa, Josip Jelenčić, Fera, Nives Maričić, Pet tambura, Podravski mužikaši, Fijaker, Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Hanka Paldum, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac i Učiteljice, samo su neka od imena koja će nastupiti na snimanju emisije u Čačincima. (Facebook, vpz.hr)

[g-gallery gid=”399308″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content