Marko Ajček izabran za predsjednika Vatrogasne zajednice općine Gradina

U Društvenom domu u Budakovcu održana je redovna izborno-izvještajna skupština Vatrogasne zajednice općine Gradina na kojoj je izabrano novo vodstvo. Tako je novi predsjednik VZO Gradina Marko Ajček, a njegov zamjenik je Vjekoslav Moslavac. Za zapovjednika zajednice izabran je Josip Kaladić, dok će njegov zamjenik biti Edin Kos. Dosadašnji zapovjednik Milenko Milovanović podnio je izvješće o radu u 2016. godini, a proglašen je i za počasnog zapovjednika zajednice. Financijsko izvješće podnio je blagajnik Srećko Lukačević, dok je ispred Nadzornog odbora svoje izvješće podnio Vlado Šoštarić.
Marko Ajček, koji je trenutno obnašatelj dužnosti načelnika općine Gradina te kandidat HDZ-a za načelnika na nadolazećim lokalnim izborima, zahvalio je svima na ukazanom povjerenju te između ostaloga u planu za 2017. godinu istaknuo da će se raditi na provedbi preventive o zaštiti od požara te da će raditi na popularizaciji vatrogastva.
Između ostalih, skupštini je nazočio i zapovjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Stjepan Venus. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

IMG 0788 Custom IMG 0789 Custom IMG 0790 Custom IMG 0800 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content