Najuspješnija godina Flore VTC, a tvrtka nije dizala cijenu svojih usluga više od 10 godina

U 2005. GODINI TVRTKA JE IMALA 90 ZAPOSLENIH I OSTVARIVALA PRIHOD OD 11 MILIJUNA KUNA, A DANAS IMA 134 ZAPOSLENA I OSTVARUJE PRIHOD OD 71 MILIJUN KUNA

U prostorijama gradskog trgovačkog društva Flora VTC održana je Skupština društva na kojoj je između ostalog podneseno Godišnje izvješće o radu tvrtke Flora VTC za 2016. godinu kao i Izvješće o financijskom stanju društva od 1. do 31. siječnja 2017. godine te pisano Izvješće Nadzornog odbora Skupštini društva. Iz izvješća vidljivo je da će 2016. godina biti zapisana kao najuspješnija godina do sada u poslovanju tvrtke.

Flora VTC već dugi niz godina ide uz bok najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj tako je npr. u 2005. godini tvrtka je imala 90 zaposlenih i ostvarivala prihod od 10.5 milijuna kuna, a danas ima 134 zaposlena i ostvaruje prihod od 71 milijun kuna odnosno sedam puta veći prihod.. To je vjerojatno najbolji pokazatelj iz kojeg se vidi koliko je tvrtka napredovala, što je rezultat marljivog rada i mudrog poslovanja. U svim tih proteklim godinama, pa tako i u 2016., ispoštivane su sve zakonske obveze, obveze prema našim marljivim zaposlenicima, sve obveze iz kolektivnog ugovora, obveze prema državnom proračunu te prema našim dobavljačima, što nam je vrlo bitno za budućnost poslovanja.

Što se tiče ulaganja, osim ulaganja u razvoj naših intelektualnih potencijala, tvrtka je ulagala u strojeve i opremu, a sve u cilju što kvalitetnijeg načina poslovanja. Rad tvrtke posebno je pohvalio gradonačelnik Ivica Kirin naglasivši da je za građane možda najbitnija činjenica da sve ove navedene godine tvrtka nije dizala cijenu svojih usluga što pokazuje da se dobrim gospodarenjem može izbjeći podizanje cijena usluga. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content