Općina Zdenci isplatit će novčanu pomoć povodom uskrsnih blagdana umirovljenicima te korisnicima minimalne naknade i osobne invalidnine

Vijećnici općine Zdenci održali su svoju 25. sjednicu, posljednju u ovom sazivu na kojoj je usvojeno nekoliko odluka i zaključaka. Između ostalog, donesena je Odluka o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja i prijavu na natječaj Programa ruralnog razvoja RH, Mjera 7.4.1. projekta “Rekonstrukcija, dogradnja i nadogradnja zgrade NK „Sloga“ Zdenci kojeg je investitor Općina Zdenci. Ukupna vrijednost projekta je 2.172.000,00 kuna.
Vijeće je također donijelo Odluku o isplati novčane naknade povodom Uskrsa u iznosu od 100,00 kuna svim umirovljenicima s područja općine Zdenci koji primaju mirovinu do 2.000,00 kuna. Novčanu pomoć od 100,00 kuna primit će i korisnici zajamčene novčane minimalne naknade kao i korisnici osobne invalidnine evidentirani pri Centru za socijalnu skrb.
Članovi općinskog vijeća,na prijedlog načelnika Tomislava Durmića, donijeli su i Odluku o uključivanju u program Javnih radova, a prema kriterijima i u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. (icv.hr, opcina-zdenci.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content