Otvoren foto natječaj “Volim svoju županiju”

Hrvatska zajednica županija otvorila je novi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“ i trajat će do 7. travnja. Na natječaj se mogu prijaviti svi kreativci sa svojim fotografijama koje moraju prikazivati zanimljive detalje hrvatskih županija. Natječajem se želi potaknuti umjetnike/amatere da stvaraju i razmišljaju o svojim županijama kao destinacijama koje osim svojih ljepota nude i sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima. Nagrade se dijele u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.
Stručni žiri čine: Martina Brautović, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije, Sandra Pinjuh, zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije te profesionalna fotografkinja Mare Milin. Mare Milin je s razlogom jedno od najpoznatijih imena hrvatske fotografije, iza sebe ima samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu, a fotografijom se namjerava baviti „dok je u njoj duha i daha“.

Fotografije se na natječaj predaju putem Facebook aplikacije na ovome linku.

Ovogodišnja novost je Instagram profil volimsvojuzupaniju, na kojem ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz natječaj, stoga svakako ne zaboravite provjeriti hashtagove #volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija.
Pomozite u otkrivanju najskrivenijih kutaka svojih županija, lajkajte, dijelite fotografije i osvojite vrijedne nagrade!

(www.icv.hr, ml, hrvzz.hr, foto:hrvzz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content