Otvoren Kabinet za procjenu i poticanje razvoja “Sretno dijete”

U Virovitici je otvoren Kabinet za procjenu i poticanje razvoja “Sretno dijete”. Otvorenjem ovog kabineta popunila se velika praznina u Virovitičko-podravskoj županiji glede pružanja socijalnih usluga i rada s djecom s poteškoćama u razvoju. Važnost kabineta istaknula je i Pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Vesna Šerepac zahvalivši se osnivačici na trudu i inicijativi za osnivanje kabineta te joj u ime Županije iskazala podršku.

Osnivačica i radna terapeutica Marija Grgić usluge kabineta namijenila je svim roditeljima djece koja trebaju stručnu pomoć u provedbi aktivnosti svakodnevnog života. Ranom intervencijom, psihosocijalnom podrškom i pomoći pri uključivanju u programe odgoja i obrazovanja, kabinet će podići kvalitetu života roditelja i djece, ne samo one s poteškoćama u razvoju, već i svih ostalih kojima je potreban savjet i podrška.

Otvorenju su prisustvovali i doktorica Slavica Letica Ramljak i radni terapeut iz Specijalne bolnice Goljak, Mladen Novoselić, kao i Perica Mihaljević i Tihomir Sabolić koji su svojom glazbom uljepšali svečano otvorenje.

(www.icv.hr, ml; foto: zc)

[g-gallery gid=”397482″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content