Ovog vikenda počinju ligaška natjecanja u nogometu

MŽNL BJ-KC-VT: Tehničar dolazi u Viroviticu

U 14. Kolu međužupanijske lige BJ-KC-VT sve naše momčadi igraju u subotu 11.ožujka u 15.30 sati. Virovitica dočekuje prvoplsirani Tehničar iz Cvetkovca. Pitomača igra na svom terenu derbi sa Podravcem iz Virja. Papuk iz Orahovice gostuje kod Graničara u Đurđevcu, dok je Slatina na gostovanju Daruvaru.

1.ŽNL:Lukač dočekuje Rezovac

U 1.županijskoj ligi igra se također 14.kolo. posljednjeplasirani Lukač 05 u subotu 11.ožujka na svom terenu dočekuje Rezovac. Lukačani su se pojačali i žele bijeg sa začelja. Ostali susreti igraju se u nedjelju 12.ožujka, a sastaju se: Dinamo(Č)-Suhopolje, Crnac-Bratstvo, Mladost Čačinci-Mladost Čađavica, Mikleuš-Voćin, Podravac (S)-Zrinski(NB) i Graničar (O)-Munja. Sve utakmice se igraju u 15 sati.

2.ŽNL zapad:Bušetina u Svetom Đurađu, Gradina u Brezovici

Svoje natjecanje 14.kolom nastavljaju županijski drugoligaši u skupini zapad. Sve utakmice se igraju u 15 sati. U subotu 11.ožujka u Rušanima se susreći domaći Napredak i Podgorje. U nedjelju 12.ožujka igraju: Turanovac-Turnašica, Omladinac-Bilogora 1947., Stara Brezovica-Gradina, Mladost Vukosavljevica-Drava i Sveti Đurađ-Bušetina 1947. Nogometaši milanovačkog Sokola su slobodni, zbog odustajanja Slavena iz Detkovca, od daljnjeg natjecanja. (www.icv.hr; mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content