Pitomača u Križevcima, Tvin Virovitica igra u utorak

U 16. kolu 2.lige sjever za žene rukometašice Pitomče gostuju kod posljednjeplasiranog KTC-a. Utakmica se igra u subotu 11.ožujka u 15.30 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Ljudevita Modeca. Rukometašice Tvin Virovitice su svoju prvenstvenu utakmicu odgodile za utorak 14.ožujka, zbog odlaska na kadetsku završnicu u Umag.

U Virovitici derbi sezone, Slatina dočekuje Lipu

U 2.ligi istok u 13.kolu u Virovitici se igra derbi sezone. Vodeći rukometaši Viro Virovitice igraju sa drugoplasiranim Borovom. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 11.ožujka u 18 sati. Rukometaši Slatine u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića dočkuju Lipu iz Pakraca. Utakmica se igra također u subotu, ali u 19.30 sati.

Mikleuš u Lipiku, Orahovica u Đakovu

U 3.ligi istok konkurenciji rukometašica igra se 11.kolo. rukometašice Mikleuša gostuju u Lipiku. Sa odmaćim rukometašicama igraju u nedjelju 12.ožujka u 16.30 sati. U muškoj konkurenciji igra se 15.kolo. rukometaši Orahovice igraju u Đakovu sa drugom momčadi tamošnjeg prvoligaša. Utakmica se igra u nastavno sportskoj dvorani u subotu 11.ožujka u 17 sati. (www.icv.hr; mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content