Damir Marenić i Vlasta Honjek-Golinac kandidati za zamjenika gradonačelnika Virovitice, Marijo Klement i Darko Žužak kandidati za zamjenike župana

Na veličanstvenoj obljetnici u Virovitici, članovima i simpatizerima HDZ-a predstavljeni su i kandidati za zamjenike gradonačelnika grada Virovitice, Damir Marenić i Vlasta Honjek-Golinac. Damir Marenić je dugogodišnji uspješni direktor virovitičke gradske komunalne tvrtke Virkom koja iza sebe ima niz odrađenih infrastrukturnih projekata za boljitak građana Virovitice i prigradskih naselja kao i susjednih općina, dok je Vlasta Honjek-Golinac predsjednica Zajednica žena Katarina Zrinski grada Virovitice poznata po mnogobrojnim humanitarnim akcijama.

MG 8528
Osim toga, predstavljeni su i kandidati za zamjenike župana. Oni su Marijo Klement, dugogodišnji pročelnik za graditeljstvo i komunalne poslove Grada Virovitice, dugogodišnji direktor Poslovnog parka, a u prošlom mandatu Vlade RH, bio je pomoćnik ministra Olega Butkovića. Darko Žužak je dugi niz godina bio zamjenik gradonačelnika Grada Orahovice, kao i član Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije. (hdz-vpz.com; icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content