RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Tvin Virovitica dočekuje Zelinu, a Pitomača Brod

U 19.kolu 2.lige sjever za rukometašice Tvin Virovitica u subotu 1.travnja u sportskoj dvorani Tehničke škole u 19 sati igra sa zelinom. Ulaz na utakmicu je slobodan.
U nedjelju 2.travnja u 16,30 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači domaće rukometašice igraju sa Brodom iz Slavonskog Broda. To će biti prva utakmica novog pitomačkog stratega Vladimira Gašparca.

Viro Virovitica putuje u Brod, Slatina u Županju

U 2.ligi istok za rukometaše igra se 16.kolo. derbi kola igra se u Slavonskom Brodu, gdje domaći Brod, trenutno drugoplasiran dočekuje lidera lige Viro Viroviticu. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Brod u subotu 1.travnja u 20 sati. Rukometaši Slatine gostuju u Županji. U sportskoj dvorani osnovne škole Ivana Kozarca utakmica se igra u subotu 1.travnja u 19 sati.

Rukometaši Orahovice gostuju u Vinkovcima

U 18.kolu 3.lige istok za rukometaše Orahovica igra sa Privlakom. Utakmica se igra u subotu 1.travnja u sportskpj dvorani osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovcima u 16 sati.
U ženskoj konkurenciji se igra 14.kolo. rukometašice Mikleuša igraju na domaćem parketu mjesne osnovne škole u subotu 1.travnja u 18 sati sa rukometašicama Vinkovaca.

Mlađe kadetkinje u borbi za završnicu

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice igraju posljednje dvije utakmice 1.lige mlađih kadetkinja ove sezone. Gostuju u Garešnici, u sportskoj dvorani osnovne škole igraju u subotu 1.travnja: u 1 sati sa ultinormom iz Cerne, a u 13 sati sa Dardom. U slučaju dviju pobjeda otvara im se mogućnost plasmana na državnu završnicu u svibnju.

Dječaci A domaćini KTC-u i Marofu

U nedjelju 2.travnja igra se dvanaesti krug 1. Lige dječaka A. Mladi rukometaši Viro Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici ugošćuju vršnjake iz Križevac i Novog Marofa. U 11 sati igrajusa KTC-om, a u 13 sati sa Marofom.

Djevojčice A igraju sa Brodom i Slavonkom

U subotu 1.travnja se igra drugi krug Lige mladih Slavonije za rukometašice. Rukometašice Tvin Virovitice i Orahovice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici ugošćuju Brod i Slavonku iz Nove Gradiške. Turnir se igra od 13 do 18 sati.

Dječaci B u Karlovcu

U nedjelju 2,travnja u Karlovcu se igra otvoreno prvenstvo u super mini rukometu za igračice i igrače rođene 2007.godine. mali rukometaši Viro Virovitice igraju u skupini E sa Marinom iz Kaštela, Maksimir Pastelom i Zagoricom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content