Rukomet: Tko s kim, kada i gdje za vikend?

U Pitomači se igra županijski derbi: Pitomača-Tvin Virovitica

Rukometašice u 2.ligi sjever igraju 17.kolo. u Pitomači ce igra županijski derbi između Pitomače i Tvin Virovitice. Pitomačanke su suvereno prve, dok je virovitički sastav na sredini tablice. Domaće igračice su izrazite favoritkinje. Utakmica se igra u subotu 8.ožujka u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića.

Viro Virovitica u Pakracu sa Lipom, Slatina u Požegi

Rukometaši u 2.ligi istok ovog vikenda igraju14.kolo . Viro Virovitica u sportskoj dvorani u Pakracu igraju sa domaćom Lipom. Utakmica se igra u nedjelju 19.ožujka u 19 sati. Rukometaši Slatine u subotu 18.ožuka, u 19 sati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi igraju sa domaćim rukometašima .

Rukometašice Mikleuša dočekuju Olimpiju, a rukometaši Orahovice Mikanovce

U 12.kolu 3.lige istok u ženskoj konkurenciji rukometašice Mikleuša u subotu 18.ožujka u 18 sati u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igraju sa osječkom Olimpijom. U muškoj konkurenciji igra se 16.kolo. Rukometaši Orahovice u sportskoj dvorani u Orahovici dočekuju momčad Mikanovaca. Utakmica se igra u nedjelju 19.ožujka u 17 sati.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine sa Varaždinom 1930. i Koprivnicom

U subotu 18.ožujka u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini igra se deveti krug 1.jednistvene kadetske lige. Naši predstavnici Slatina i Viro Virovitica igraju sa Varaždinom 1930. i Koprivnicom. Turnir se igra od 10.30 do 15.30 sati.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice gostuju u Garešnici

U subotu 18.ožujka u 10 sati u sportskoj dvorani osnovne škole u Garešnici svoj međusobni susret igraju mlađe kadetkinje Garešnice i Tvin Virovitice. Ekipa koja pobijedi biti će bliža plasmanu na državnu završnicu .

Dječaci A također igraju u Garešnici

U subotu 18.ožujka u sportskoj dvorani osnovne škole u Garešnici mladi rukometaši Viro Virovitice igraju 11.krug 1.lige dječaka A. u 11 sati igraju sa Garešnicom, a u 12 sa Trnovcem.

Djevojčice A Tvin Virovitice gostuju u Bjelovaru

U sedmom krugu 1.lige djevojčica A mlade rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Bjelovaru. U subotu 18.ožujka u sportskoj dvorani srednjih škola u 15 sati igraju sa Bjelovarom, a u 16 sati sa Loniom iz Kutine.

Djevojčice B također u Bjelovaru

U drugom krugu Regionalne lige djevojčica B male rukometašice Tvin Virovitice i Slatine igraju u subotu 18.ožujka u sportskoj dvorani srednjih škola od 11 do 14 sati sa ekipama ŽRK i RŠD Bjelovara. (www.icv.hr; mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content