Sjajni virovitički karataši u Bratislavi, Nedelišću i u Banjoj Luci

Na poziv izbornika hrvatske karate reprezentacije dva nova člana Karate kluba Virovitica pozvani su da u subotu nastupe za Nacionalnu selekciju u Bratislavi. Uz Saru Malčec pozvani su i Matija Relić u kadetskom uzrastu disciplina kata i Monika Bubnjić u juniorskom uzrastu u borbama do 53kg.

Isti dan u Nedelišću održan je Kup Međimurja.

U mlađe učeničkim kategorijama Jakob Đebro je bio brončani kao i Laura Erak u katama dok je Lovro Erak do 30 kg bio peti.

U učeničkim uzrastima Chris Malčec je osvojio najsjajniju medalju, Domagoj Kesak srebro, dok je Nikola Gondi bio treći. U kadetskoj konkurenciji nastupila je Sara Blažević i osvojila zlato dok je u juniorskoj kategoriji Laura Pokupić bila srebrna.
U Banjoj Luci je održan Bushido kup gdje je Jakob Đebro bio zlatni, a Domagoj Kesak srebrni. Mihael Štefović je osvojio broncu, dok je Luka Kafka ostao bez plasmana, a Filip Kafka je diskvalificiran. Od mlađih kadetkinja nastupila je Maja Kozlinger koja je pobijedila u jednoj borbi, dok je drugu izgubila a time i pravo daljnjeg nastupa. (www.icv.hr, vle)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content