Skupština Poslovnog parka Virovitica – prošlu godinu obilježile brojne investicije u kotlovnice, parkirališta, kino…

U prostorijama Grada Virovitice održana je Skupština gradske tvrtke Poslovni park Virovitica d.o.o.. Skupštinom je predsjedao gradonačelnik i predsjednik Skupštine društva Ivica Kirin, a između ostalog na Skupštini donesena je Odluka o usvajanju Godišnjeg izvještaja trgovačkog društva Poslovni park Virovitica d.o.o. za 2016. godinu, Odluka o usvajanju financijskog izvješća društva za 2016. godinu te Odluka o raspodjeli dobiti.

Iz izvješća se moglo zaključiti da je tvrtka Poslovni park i ove godine poslovala pozitivno odnosno ostvarila dobit u iznosu od 205.050,00 kuna pri čemu je povećan prihod u svim segmentima poslovanja i kroz nove djelatnosti kao što je obavljanje djelatnosti kupca i opskrbljivača toplinske energije te Kina Park. Samim tim povećani su i rashodi koji su, u najvećoj mjeri, bili usmjereni prema uređenju parkirališta iza Dore, adaptaciju Gradske tržnice Virovitica, zamjenu pumpe, automatike i popravak kotlovnice „Obrtnik, uređenje Kina Park i Doma kulture (bivšeg Doma HV-a) i održavanje i popravak parkirnih aparata.

zdenac tržnicaGradonačelnik Ivica Kirin tom prigodom pohvalio je rad tvrtke te istaknuo zadovoljstvo što Poslovni park Virovitica ide prema tome da se postigne svrha, a to je investiranje na dobrobiti svih građana. Na Skupštini je odlučeno da se dobit raspodjeljuje unutar same tvrtke, a sve u cilju kako se ne bi zaustavio daljnji razvoj što će između ostalog u 2017. godini omogućiti digitalizaciju audio i video opreme u Kinu Park, nastavak uređenja Doma kulture, parkirališta i Gradske tržnice Virovitica te postavljanje četiri rasvjetna stupa sa LED rasvjetom na parkiralištima u Ulici Ivana Gundulića i parkiralištu iza Dore. (virovitica.hr)

kino virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content