Članovi LIK-a Nikole Tricka predstavili nove radove na izložbi u Dnevnom Boravku GDCK

U Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa otvorena je još jedna u nizu izložbi umjetničkih radova članova Likovnog kluba Nikole Tricka. Izložene su brojne slike s različitim motivima, od uskršnjih, pejsaža do veduta. Izložbu potpisuje 20 autora s 31 slikom. Sve prisutne pozdravila je predsjednica LIK-a, Ankica Fijala i iskazala zadovoljstvo suradnjom s Gradskim društvom Crvenog križa i velikom odazivu korisnika Dnevnog boravka na otvorenje izložbe.

-Jako smo se obradovali suradnji i prilici da kolege likovnjaci pokažu što rade. Ovo je dobra prilika da i ljudi koji dolaze vide što se događa, ali i za nas da se predstavimo, rekla je predsjednica LIK-a Ankica Fijala.

IMG 1416 Custom

Dnevni boravak iza sebe ima višegodišnju tradiciju i od velike je važnosti za građane treće životne dobi. U očekivanju rezultata projekta koji je Gradsko društvo izradilo uz pomoć Razvojne agencije VTA, rad Dnevnog boravka financirat će Grad Virovitica.

-Mogu reći da smo doista radosni i zadovoljni što je time omogućen nastavak rada Dnevnog boravka. Imamo potvrdu da će Grad Virovitica iz svojih sredstava financirati ovu našu aktivnost za starije osobe dokle god ne dobijemo pozitivnu odluku o financiranju Dnevnog boravka putem Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, istaknula je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Željka Grahovac.

(www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)

[g-gallery gid=”402334″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content