FOTO: “Dravski dan” – Križnica u znaku sportsko-rekreativnog druženja u prirodi

Križnica je u nedjelju, 30. travnja, bila u znaku druženja te zabavnih sportsko-rekreativnih sadržaja. Naime, tvrtka Draft d.o.o je u suradnji s općinama osnivačicama: Pitomačom, Špišić Bukovicom, Podravskim Sesvetama i Kloštrom Podravskim organizirala manifestaciju „Dravski dan“ koja je osmišljena kao organizirani susret mještana četiriju općina, ali i svih ostalih dobrodošlih gostiju radi zajedničkog druženja u prirodi na otvorenom.

Boravak na izletištu bio je obogaćen sportsko-rekreativnim i zabavnim sadržajima te su se tako svi zainteresirani posjetitelji imali priliku okušati se u različitim igrama u kojima su pokazali vlastitu superiornost snagom, preciznošću, strategijom i tehnikom.

DSC00263

Osim zabavnih sadržaja bile su tu i razne delicije spravljene od vrsnih i samoprozvanih Chefova, kao i plemenite sorte vina u kojima su mogli uživati svi sudionici.

Mnoštvu okupljenih posjetitelja na Križnici pridružili su se i saborska zastupnica Vesna Bedeković, kao i načelnici općina Pitomača, Špišić Bukovica i Kloštar Podravski: Željko Grgačić, Hrvoje Miler te Siniša Pavlović koji su se i sami okušali u pojedinim igrama. (www.icv.hr, mb; foto: Mirjana Lukačić i Foto Begović)

Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji….

[g-gallery gid=”405912″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content