Frizerski tretmani Olaplex-om

Olaplex je tretman za oporavak kose za korištenje isključivo u frizerskim salonima i namijenjen je ljudima s oštećenom kosom.

Čudotvorni preparat koji obnavlja i najoštećeniju kosu i omogućava crnkama da postanu platinaste plavuše bez ikakvih oštećenja.

Olaplex nije regenerator za obnovu kose koji privremeno daje kosi visok sjaj i glatkoću nego jedinstveni kemijski sastojak koji ne sadrži niti silikon niti ulje, a iza kojeg stoje godine istraživanja u laboratorijima. Njegova jedinstvena formula koju su razvili Dr. Erik Presli i Dr. Krejg omogućava mu da veže popucale disulfidne veze u kosi za vrijeme i poslije tretmana, čineći ih snažnijima nego što su bile prije. Kosa može biti oštećena na više načina, postoje mehanička i kemijska oštećenja ili je kosa prirodno suha.

Olaplex će pomoći u svim slučajevima i može se koristiti kod bojenja kose, pramenova, blajhanja, minivala ili kao zasebni tretman za obnovu kose. Preparat se miješa u određenim omjerima u boje ili izbjeljivače. Ukoliko imate oštećenu kosu preporučljivo je napraviti u salonu ola – tretmane nekoliko puta prije bojenja.

Nakon bojenja kose Olaplexom boja je postojana i traje dulje, kosa je jača i mekša, te ugodnog mirisa.

(www.icv.hr, kfg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content