HDZ i HRAST-Pokret za uspješnu Hrvatsku zajedno na lokalne izbore u Pitomači

U četvrtak 20. travnja u Pitomači je potpisan Sporazum o političkoj suradnji stranaka Hrvatska demokratska zajednica i HRAST-Pokret za uspješnu Hrvatsku na predstojećim lokalnim izborima.

Irena Horvat, potpisnica Sporazuma u ime HRAST-a izrazila je zadovoljstvo činjenicom da su dvije stranke demokršćanske orijentacije prepoznale potrebu zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima, koji će nastup rezultirati kvalitetnim sastavom općinskog vijeća općine Pitomača, čiji će članovi svoje potencijale staviti u svekoliki razvitak općine Pitomača.

DSC 2112 CustomIspred Hrvatske demokratske zajednice Sporazum je potpisao Željko Grgačić, kandidat za načelnika općine Pitomača, naglasivši da će upravo ova prirodna koalicija rezultirati dodatnim iskorakom u gospodarskom, komunalnom, kulturnom i općem društvenom napretku naše općine, a što će se u konačnosti iskazati boljitkom za sve njene žitelje.
Potpisivanju Sporazuma nazočili su čelnici lokalnih organizacija obiju stranaka iskazavši spremnost da na zasadima tradicijskih vrijednosti i suvremenih potreba, a na pretpostavkama dosad učinjenog, učine općinu Pitomača općinom sretnih ljudi. (HDZ Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content