Koalicija SDP-HSS-HNS-HSS Braće Radić u Pitomači

U srijedu je u Pitomači potpisan sporazum o izbornoj suradnji na predstojećim lokalnim izborima u Pitomači između općinskih organizacija SDP-a, HSS-a, HNS-a i HSS Braće Radić. Sporazum su potpisali predsjednik Općinske organizacije HSS-a Zdravko Dijaković koji je i kandidat te koalicije za župana Virovitičko-podravske županije, predsjednica Općinske organizacije SDP Pitomača Ivana Deskar, predsjednik Općinske organizacije HNS-a Marijan Rengel te predsjednik HSS Braće Radić Virovitičko-podravske županije Ivan Begović.

Ujedno je predstavljen zajednički kandidat za općinskog načelnika Danijel Bijuk iz SDP-a, te kandidati za njegove zamjenike Marijan Mikec i Ivana Deskar.

17887025 10158637885700085 684334164 oPredsjednici stranaka su iskazali optimizam i nadu u novu koaliciju, te vjeruju da će mještani Pitomače napokon prepoznati novu snagu i zaustaviti ovu stagnaciju i nerad.

“Općina Pitomača se prema osnovnim drustveno-gospodarskim pokazateljima, nalazi u jednom dugom periodu stagnacije ili bolje receno, nazadovanja. Nasuprot tome stoji konstantna bezidejnost, neučinkovitost čak i nespremnost vladajućih da se uhvate u koštac sa stvarnim problemima. Pitomači je potrebna promjena – novi ljudi, nova snaga, nove ideje. Uvjeren sam da mi, ujedinjena koalicija, to jesmo i da zajedno mozemo vratiti optimizam i vjeru u bolju budućnost svim žiteljima općine.” – rekao je kandidat za načelnika Pitomače Danijel Bijuk. Cijelokupni program nove koalicije i kandidati bit će predstavljeni narednih dana. (SDP Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content