Most NL i HSPD u koaliciji: Tomislav Žagar kandidat za župana VPŽ, Siniša Prpić kandidat za gradonačelnika Virovitice

Na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 21. svibnja ove godine, koalicija stranaka Most nezavisnih lista i Hrvatska stranka pravne države će istaknuti svoje kandidate za župana Virovitičko-podravske županije i gradonačelnika grada Virovitice.

Zakonska je obveza sakupiti potpise birača koji svojim potpisima podržavaju kandidaturu za gradonačelnika i župana. Stoga je Most NL i HSPD danas započeo s prikupljanjem potpisa na Trgu bana J. Jelačića (ispred robne kuće) u Virovitici.

zagarSvi birači mogu podržati našeg kandidata za župana g. Tomislava Žagara, te zamjenice kandidata Natašu Linarić i Dubravku Ferenčević. Tomislav Žagar iz Nove Bukovice je diplomirani inženjer strojarstva i zastupnik u Hrvatskom saboru. Nataša Linarić iz Virovitice je diplomirana pravnica i zaposlena u HEP-u Virovitica. Dubravka Ferenčević iz Virovitice je ekonomistica i zaposlena u Poreznoj upravi Virovitica.

prpicKandidat za gradonačelnika grada Virovitice je g. Siniša Prpić, a zamjenici kandidata su Darko Lešković i Zoran Čop. Siniša Prpić iz Virovitice je magistar šumarstva i zaposlen u Hrvatskim šumama Virovitica. Darko Lešković iz Virovitice je magistar znanosti iz područja ekonomije i zaposlen u Hrvatskom telekomu. Zoran Čop iz Virovitice je diplomirani inženjer agronomije i zaposlen u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi. (MOST, dl)

DSC 0212pocetak potpisa1pocetak potpisa2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content