Održan zbor građana u Milanovcu – u ponedjeljak u Rezovačkim Krčevinama u 19 sati

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin uz gradske pročelnike i direktore gradskih poduzeća u mjesnom domu u Milanovcu održao je zbor građana za mjesni odbor Milanovac. Prisutne mještane na početku je pozdravio predsjednik Mjesnog odbora Milanovac Alen Vidak ukratko navevši brojne aktivnosti koje su odrađene od kojih je posebno izdvojio izgradnju desne strane nogostupa od samoposluge do Crkve bl. Alojzija Stepinca u Ulici 30. svibnja i kod mjesnog doma kao i postavljanje kanalizacije u ulicama Svetog Križa i odvojcima Vinogradskog puta te postavljanje LED rasvjete u Ulici Svetog Trojstva.

Građani su upoznati i s aktivnostima koje se planiraju odraditi u 2017. godini od uređenja prostora oko mjesnog doma s proširenjem i asfaltiranjem parkirališta i asfaltiranja II. odvojka u Ulici Svetog Trojstva, a se očekuje i realizacija projekta uređenja Ulice Svetog Križa s nogostupom i biciklističkom stazom i spoj sa Ulicom Sjevernjak u Rezovcu. Direktor tvrtke Virkom Damir Marenić najavio je uz navedeni projekt i postavljanje oborinske kanalizacije u II. odvojku Ulice Svetog Križa.

milanovac 22Nakon uvoda građani su postavili brojna pitanja uglavnom komunalne naravi, a ticala su se postavljanja autobusnog stajališta u Ulici 30. svibnja kod spoja s Ulicom Vinogradski put preko brane, izgradnje reciklažnih dvorišta koje će biti izgrađeno u svrhu odvojenog prikupljanja otpada u Vinkovačkoj ulici za ovaj dio grada te budućeg uređenja Milanovca. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content