Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte čak četiri projekcije: Brzi i žestoki 8, Štrumpfovi, Pedeset nijansi mračniji i Mali šef

Nakon što su u kinu PARK prošlog vikenda bile rasprodane sve projekcije, ovog vikenda vas očekuju čak 4 nove. Štrumpfovi su tu i četvrti put i imamo tri premijere…Vidimo se :)

Brzi i žestoki 8 – 13.04. – 19:00, 21:30, 14.04. – 21:30, 15.04. – 19:00h

Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

Štrmpfovi: Skriveno selo – 14.04. – 17:00h

Pedeset nijansi mračniji – 14.04. – 19:00h

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu  Pedest nijansi mračniji. Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

Mali šef SINK – 15.04. – 15:00h, 17:00h

Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije, a od sada ih možete kupiti i u pretprodaji na blagajni Poslovnog Parka (iznad Gradske uprave) svakim danom od 7 do 15 sati. Cijena karte je 20 kuna. (promo)