Rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Koprivnici

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 20. kolu Tvin Virovitica gostuje u Koprivnici, gdje igra sa drugim sastavom hrvatskih prvakinja Podravkom Lino. Utakmica se igra u nedjelju 9. travnja u sportskoj dvorani gimnazije Fran Galović u 16 sati.
Derbi susret dviju vodećih ekipa lige Vukovara i Pitomače je odgođen za 20.travnja, zbog odlaska rukometašica Vukovara na turnir u Bosnu i Hercegovinu. Rukometaši Orahovice ugošćuju vodeći Frankopan, rukometašice Mikleuša u Višnjevcu

U 19. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u subotu 8. travnja u 19 sati u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igraju sa vodećom momčadi lige Frankopanom .
U ženskoj konkurenciji igra se petnaesto kolo. Rukometašice Mikleuša gostuju u osječkom naselju Višnjevcu. U sportskoj dvorani osnovne škole Višnjevac susreću se domaćim Josipovcem-Višnjevcem. Susret se igra u nedjelju 9. travnja u 15,45 sati.

Mlađi kadeti Viro Virovitice domaćini Koprivnici i Ludbregu

Trinaesti krug 1. mlađe kadetske lige u muškoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U subotu 8. travnja u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju mlađi kadeti Viro Virovitice. U 10 sati je utakmica sa Koprivnicom Hangar-18, a u 11 sa Ludbregom.

Djevojčice i dječaci B igraju na prvenstvu u Karlovcu

U nedjelju 9. travnja igra se otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2006.godine i mlađe. Rukometaši Viro Virovitice na prvenstvu igraju sa dvije momčadi, dok rukometašice Orahovice sa jednom ekipom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content