Tjedni raspored Kina Slatina

BRZI OZZY sink
Animacija, komedija, avantura

28.04. u 19:00
29.04. u 19:00
30.04. u 19:00

Ozzyju, prijateljski nastrojenom biglu život se okrene naopačke kada njegova obitelj odluči otići na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni! Obitelj se tada odlučuje ostaviti Ozzyja u spa centru za pse, pod nazivom Blue Creek. Ozzy ubrzo shvaća da to nije spa, već zatvor za pse. Ozzy će se morati udružiti s novim prijateljima Chesterom, Fronkyjem i Docom kako bi pobjegli iz tog zatvora i sigurno se vratili kući.
Cijena ulaznice: 20kn

BJEŽI!
horor

28.04. u 21:00
29.04. u 21:00
30.04. u 21:00

Mladi Afroamerikanac Chris sa svojom djevojkom Rose tijekom vikenda odlazi na udaljeno imanje kako bi se upoznao s njenim roditeljima, majkom Missy i ocem Deanom. Njihovo pretjerano uslužno ponašanje Chris u početku tumači kao nervozni pokušaj ublažavanja činjenice da se njihova kći zabavlja s tamnoputim mladićem, ali kako vikend odmiče, otkriva niz pojedinosti koje ga vode do zastrašujućih događaja koje nije mogao niti zamisliti.
Ovaj napeti horor redatelja Jordana Peelea dobio je odlične kritike diljem svijeta. Prozvali su ga zastrašujućim, napetim, s odličnim preokretom, obradom teme rasizma na nov i svjež način te s odlično uklopljenim komičnim scenama.
Cijena ulaznice: 20kn

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content