Brazilsko feniranje

Želite li da vasa kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom? Brazilski tretman keratinom je proizvod sastavljen od najboljih sastojaka u svjetskoj kozmetologiji. Sa ekstraktom kakaoa i odlične čokoladne arome preparat će smanjiti volumen vaše kose i povećati njen sjaj. Sa svojim sadržajem hidroliziranog keratina, vitamina, ekstrakta kakaoa, kolagenom, polikaterinom i kombinacijom silikona štiti vašu kosu od mehaničkog uticaja pegli za kosu i fena.
Kosa se sastoji od 90% keratina koji pri bojenju, izbjeljivanju, tapiranju, pregrijavanju i ostalim štetnim procesima nestaje iz kose što rezultira pucanjem vlasi i oštećenjima. Ovim preparatom i postupkom unosimo keratin, momentalno regeneriramo kosu, dajemo joj visoki sjaj, poroznost vlasi nestaje pa je kosa i glatka, a ujedno je i ravnamo.
Vrijedi pravilo: što je kosa kvalitetnija i zdravija učinak je manji, a što su oštećenja veća i učinkovitost preparata je veća.
Brazilsko feniranje, koje se naziva i tretman keratinom, traje oko sat i pol, ovisno o dužini kose. Samom tretmanu uvijek prethodi savjetovanje s frizerom – pregled kose i preporuke za njegu u skladu sa stanjem kose. Potom slijedi pranje posebnim šamponom bez sulfata i nakon toga djelomično sušenje. Keratin popunjava oštećene vlasi i čini ih glatkima.
Središnji dio tretmana je nanošenje proizvoda s keratinom, proteinom koji se inače nalazi u našoj kosi, a na ovaj način stvara zaštitni proteinski sloj oko srži vlasi te popravlja stanje kose.
Nakon toga slijedi feniranje i kao zadnja faza peglanje, kako bi se izravnale kovrče. Ako ne želite imati ravnu kosu, na ovaj tretman može biti kao njega i preskače se zadnja faza peglanja – kosa se isfenira po želji. U svakom slučaju, krajnji rezultat je glatka, čvrsta i zdrava kosa u dobrom stanju i blistavog sjaja.
Rezultati tretmana vidljivi su odmah, a općenito se preporučuje ponoviti ga nakon 16 tjedana, iako se radi veće efikasnosti, a ovisno o stanju kose, prema preporuci frizera može ponoviti i ranije.

(www.icv.hr, kfg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content