Dan otvorenih vrata u Udruzi S.O.S. Virovitica

Udruga S.O.S. Virovitica i ove je godine sudjelovala u manifestaciji Dan otvorenih vrata. Građani/ke su mogli tom prilikom doći u prostorije udruge i upoznati se s njenim radom.
Zainteresiranim građanima/kama predstavljeni su aktualni projekti udruge te planovi za buduće aktivnosti. Posjetiteljima su, uz informacije, bili podijeljeni i promotivni materijali nastali u sklopu različitih projekata i programa koje je provodila udruga.

Udruga S.O.S. Virovitica osnovana je prije 17 godina i od tada pa do danas radi na promociji i zaštiti ljudskih prava s naglaskom na prava žena, pruža pomoć i podršku ženama žrtvama nasilja, radi na prevenciji svih oblika nasilja i ostalih nepoželjnih oblika ponašanja, zalaže se za demokratizaciju društva i uspostavu ravnopravnosti spolova.
Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Ove godine Dani otvorenih vrata održavali su se od 25. – 27.05.2017. (sosvt.hr)

[g-gallery gid=”412294″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content