Do 18. svibnja otvorene su prijave za 13. županijsko natjecanje orača koje će se održati u općini Špišić Bukovica

Udruga orača Virovitičko-podravske županije, Savjetodavna služba i Općina Špišić Bukovica organiziraju 13. natjecanje orača Virovitičko-podravske županije, koje će se održati u općini Špišić Bukovica, u subotu 20. svibnja 2017. godine s početkom od 10,00 sati (Đolta – parcela tvrtke DAM).

Pokrovitelj natjecanja je Virovitičko-podravska županija. Natjecanje će se održati u dvije kategorije: plugovima ravnjacima i plugovima prekretačima. Županijsko natjecanje je kvalifikacijsko natjecanje za državno natjecanje.

Prijave za natjecatelje su otvorene do 18. svibnja, a zainteresirani se mogu prijaviti u Savjetodavnu službu ili putem djelatnika iste službe. U petak 19. svibnja održat će se obavezan trening za sve prijavljene natjecatelje ali i edukacija vezana za oranje i natjecateljsko oranje u organizaciji Savjetodavne službe i Udruge orača VPŽ na koju se pozivaju svi zainteresirani koji žele naučiti nešto više o oranju. Edukacija je predviđena kao jednodnevna radionica na otvorenome. (www.vpz.hr, Fotografija: arhiva)

NATJECANJE ORACA Plakat

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content