FOTO: Mladencima na raspolaganju nova sala za vjenčanja u Centru kulture

Gradonačelnik Ivica Kirin i Katarina Boljevčan, predsjednica Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije svečano su u petak otvorili novu salu za vjenčanja u Centru kulture (bivši dom HV-a). Zbog radova na obnovi Dvorca Pejačević, sala koja je dosad u dvorcu služila mladencima za najsvečaniji dan u životu više nije mogla biti na raspolaganju pa se hitno moralo pronaći najbolje rješenje, kaže K. Boljevčan. Nova sala za vjenčanje Grad Viroviticu i Ured državne uprave stajala je 82.500 kuna. Osmislila ju je, radove nadgledala i ukrasila Jasna Baranjec Keserica, ravnateljica županijskog Zavoda za prostorno uređenje.

– Zahvaljujem gradonačelniku Ivici Kirinu koji je u ovoj izvanrednoj situaciji pokazao veliko razumijevanje, postupio izvanredno i u kratkom roku osigurao nove prostore.

MG 9735Ne moram posebno naglašavati da je trenutak vjenčanja najsvečaniji trenutak svakog građanina, koji naprosto traži lijepo okruženje i primjeren prostor i zato hvala svima koji su sudjelovali u njegovom preuređenju i opremanju, najviše Jasni Baranjec Keserica – rekla je K. Boljevčan. Zahvalila je i djelatnicima svog ureda i svima koji su pomogli prilikom preseljenja u nove prostore. Gradonačelnik Ivica Kirin rekao je da je kreativa Jasne Baranjec Keserica, koja je pomno osmislila i provela uređenje nove sale za vjenčanja, došla do posebnog izražaja na ovom projektu.

– Sretan sam što se svi moji građani sada mogu vjenčati u ovako posebnom prostoru. Osim za vjenčanja, ova sala će kao javni prostor poslužiti i za sastanke, mini konferencije za davanje izjava i u druge svrhe za koje su dosad bili korišteni prostori Grada ili Županije – objasnio je Ivica Kirin. U novoj sali mladenci će se vjenčati već od sutra (subota). (www.icv.hr; mlo; foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”410257″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content