Fotogalerija: U prepunom Vatrogasnom domu u Gradini obilježena 27. obljetnica osnivanja HDZ-a

Nekoliko stotina mještana općine Gradina, u Vatrogasnom je domu u Gradini, nazočilo obilježavanju 27. obljetnice osnivanja HDZ-a za općinu Gradina.
Obljetnici su dolaskom uveličali, potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, kandidat za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, kandidati za njegove zamjenike Marijo Klement i Darko Žužak, županijski povjerenik HSP dr. Ante Starčević Renato Poldrugač, kandidat za načelnika Općine Gradina obnašatelj dužnosti načelnika Marko Ajček, općinski načelnici i kandidati HDZ-a za načelnike, Hrvoje Miler (Špišić Bukovica), Željko Vencl (Nova Bukovica), Predrag Filić (Voćin), Siniša Horvat (Suhopolje), Berislav Androš (Sopje)… Uz mnoštvo simpatizera i članova HDZ-a obljetnici su nazočili predstavnici Mladeži HDZ-a kao i Katarine Zrinski…

IMG 8778
Nazočnima se, nakon predstavljanja liste HDZ-a za općinsko vijeće, obratio kandidat za načelnika i obnašatelj dužnosti načelnika Gradine Marko Ajček:
– Smatram da dosadašnji ostvareni rezultati na području naše općine najbolje govore o kvaliteti općinskog vodstva predvođenog Hrvatskom demokratskom zajednicom. I dalje ćemo se boriti za dobrobit naših mještana, nastaviti provoditi projekte i osmišljavati nove – kazao je Ajček.
Predstavljeni su i kandidati koalicije HDZ – HSLS – HSP – HSP dr. Ante Starčević – HDSSB za županijsku skupštinu predvođeni nositeljem liste Tomislavom Tolušićem.

IMG 8836
Prisutima se obratio kandidat HDZ-a za župana Virovitičko-podravske županije Igor Andrović:
– Moram i želim nastaviti ono što su naši utemeljitelji započeli, a to je borba za dobrobit svih žitelja naše županije. Želim nastaviti provoditi projekte koje je započeo Tomislav Tolušić, a jedan od njih je i sustav navodnjavanja Novi Gradac – Detkovac za koji smo prije dva dana dobili 43 milijuna kuna. To najbolje govori o potpori koju imamo od ove Vlade – naglasio je Igor Andrović.

IMG 8846
Nazočnima se obratio i nositelj liste za Županijsku skupštinu, ministar u Vladi RH Tomislav Tolušić:
– Primarni zadatak svih nas je da vi i vaša djeca bolje živite i u općini Gradina i u Virovitičko-podravskoj županiji. Projekti Novi Gradac – Detkovac i Đolta dva su od osam sustava navodnjavanja koji su dobili sredstva od Vlade, a to sigurno ne bismo uspjeli da nemamo toliku potporu na području cijele županije. Smatram da će ovi mladi ljudi, Marko kao načelnik i Igor kao župan, nastaviti uspješno voditi i Općinu Gradina i Virovitičko-podravsku županiju te biti na usluzi svima vama – naglasio je Tolušić.

Uoči samo obljetnice, članovi Općinskog odbora HDZ-a Gradina, položili su svijeće i odali počasti svim preminulim članovima HDZ-a, hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu, kao i prerano preminulom načelniku Općine Gradina i predsjedniku HDZ-a Draženu Peiću. (www.hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content