Foto: Uz puštanje balona i crtanje zastava članica EU obilježen Europski tjedan

Tri skupine djece iz Dječjeg vrtića Cvrčak, kredom su crtala zastave članica Europske unije, te potom, u središtu Virovitice pustili balone povodom Europskog tjedna koji se održava na području cijele Hrvatske.

Podršku ovom događanju, uz djelatnike VIDRA-e, dali su i županijski pročelnici, Jasna Abramović (Ured župana), Igor Andrović (Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove), Melita Sirovica (Upravi odjel za zdravstvo i socijalna skrb), Vesna Šerepac (Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu), Ankica Garaj (Služba za javne financije), te tajnik Županijske skupštine VPŽ Ivan Horvat.

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna na području Virovitičko-podravske županije, već je održano panel predavanje za mlade, a petak 12. svibnja, održat će se i kviz za osnovnoškolce u OŠ Petra Preradovića Pitomača. Organizaciju ovih događanja potpisuje Virovitičko-podravska županija i Europa direct centar koji se nalazi pri VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”407875″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content