Fotogalerija: Na virovitičkim ribnjacima i ove godine mnoštvo izletnika proslavilo je Praznik rada

Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice tradicionalno su i ove godine organizirali proslavu Praznika rada – 1. svibnja. Manifestacija se održala na 1. virovitičkom ribnjaku uz nazočnost mnogobrojnih virovitičana i njihovih gostiju. Za sve posjetitelje Grad Virovitica je u suradnji sa Biciklističkim klubom “BOR” organizirao i Prvosvibanjsku biciklijadu iz središta Virovitice do 1. virovitičkog ribnjaka, a za mnogobrojne izletnike bio je organiziran i besplatan prijevoz iz Mjesnih odbora s područja grada. Najstariji sudionik biciklijade bio je 77-godišnji Josip Čizmarević, a najmlađi biciklist bio je godinu i pol dana star Vedran Jović.

MG 5295Uz besplatan grah, pivo i sokove koje su posluživali djelatnici Gradske uprave izletnike su zabavljali Tamburaški sastav “Fantasia”, Gradska glazba Virovitica koja je kao i dosad u jutarnjim satima svirala gradom i budnicu, Mažoretkinje Gradske glazbe i KUD Virovitica.

Osim toga i ove godine bile su organizirane razne igre iznenađenja, poput povlačenja užeta, nošenja košare na glavi, skoka u dalj, skakanja u vreći i bacanja potkove, a zabavni program i ovaj put je nadahnuto vodio virovitički glumac Mijo Pavelko – Mikeš.

MG 5403I ove godine organizatorima Gradu Virovitici i Turističkoj zajednici grada trud se isplatio jer su ribnjaci bili pretijesni za sve one koji su tog sunčanog svibanjskog dana došli uživati u društvu, glazbi, te jelu i piću. (www.icv.hr; bs; foto: Matija R.)

MG 5501[g-gallery gid=”405973″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content