IDENTIFICIRANA OBITELJ KOJA JE POGINULA U GOLFU: Život izgubili otac, majka i kćer iz Slatine

Dvije 26-godišnje djevojke, teško ozlijeđene u sudaru u kojemu je u utorak popodne na bjelovarskoj obilaznici poginulo pet osoba, osjećaju se bolje nakon kirurške obrade u bjelovarskoj Općoj bolnici, te unatoč teškim ozljedama glave kontaktiraju s okolinom.

“Jednoj je djevojci teško ozlijeđena glava, a drugoj glava i oba oka. Nakon kirurške obrade prebačene su na Odjel intenzivne njege”, potvrdio je u srijedu ujutro novinarima dežurni kirurg bjelovarske bolnice Mladen Kovačić.

Nesreća se dogodila oko 17,20 sati, a bjelovarsko-bilogorska policija je očevidom utvrdila da je vozač Mercedesa kutinskih registracija, u kojemu su se nalazile četiri osobe, vozeći u smjeru Đurđevca iz zasad neutvrđenih razloga prešao ulijevo na suprotnu kolničku traku te se izravno sudario s VW Golfom slatinskih registracija, koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Na mjestu nesreće u Golfu je poginula tročlana obitelj iz Slatine – 66-godišnji vozač Stjepan T. te njegova 64-godišnja supruga Marijana i 31-godišnja kćer Slavica.

Neslužbeno se doznaje i da je riječ o Andriji Dominkoviću (57) s kojim su se u Mercedesu nalazile tri žene. Poginula je njegova kćer Ana (32), dok je druga kćer Josipa (26), kao i njegova nećakinja Martina (26) teško stradala. Kako doznajemo djevojke su radile u trgovini obučom “Antonio” na virovitičkoj tržnici. (www.jutarnji.hr, foto: zvono.eu)

antonio butik

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content