Koalicija SDP-HSS-HNS, Liberalni demokrati predstavila svoj izborni program

Predstavljajući izborni program koalicije SDP-HSS-HNS-liberalni demokrati, Dražen Kurečić, kandidat koalicije za virovitičkog gradonačelnika, naglasio je kako će se zalagati za pokretanje investicijskog ciklusa, otvaranje novih radnih mjesta i bolju socijalnu politiku. Vlatka Drimal, kandidatkinja koalicije za zamjenicu gradonačelnika predstavila je program demografske obnove putem kojega bi se osigurala financijska sredstva za ostanak mladih u gradu Virovitici dok je Zdravko Rengel, također kandidat koalicije za zamjenika gradonačelnika na predstavljanju programa govorio o potrebi donošenja kvalitetnijih programa putem kojega bi se Obiteljsko-poljoprivrednim gospodarstvima osigurala sredstva za njihov brži razvoj.

DSCF5567Nada Bartolić, kandidakinja koalicije za predsjednicu Gradskog vijeća istakla je kako će se zalagati za bolje uvjete boravka djece u predškolskim ustanovama, osiguranje besplatnih toplih obroka i udžbenika za učenike do 8. razreda osnovne škole, stimuliranje deficitarnih zanimanja u srednješkolskom obrazovanju, ali i na podizanju standarda življenja osoba treće životne dobi.

Predstavljanju programa bila je nazočna i Aleksandra Kolarić, komunikacijska savjetnica i voditeljica SDP-ove kampanje u gradu Virovitici. (www.icv.hr; zc)

DSCF5565 DSCF5564 DSCF5563 DSCF5562 DSCF5561 DSCF5560

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content