Koalicija SDP-HSS-HNS predstavila kandidate za župana i gradonačelnika Virovitice

Koalicija SDP-HSS-HNS održala je 18. svibnja u Kazalištu Virovitica središnji predizborni skup na kojemu je predstavila kandidate za župana Virovitičko-podravske županije i gradonačelnika Virovitice. Kandidat za župana koalicije je Zdravko Dijaković iz HSS-a, a kandidati za njegove zamjenike Marija Šafer iz HSS-a i Mate Vukušić iz SDP-a.
– Izradit ćemo novu strategiju razvoja gospodarstva koja će biti oslonjena na prednosti županije, postojeće prirodne resurse, tradicijsku proizvodnju i stručnosti naših ljudi, a sve s ciljem vraćanja županiji njenu osnovnu funkciju – kazao je, između ostaloga, kandidat za župana Zdravko Dijaković.

Kandidat koalicije SDP-HSS-HNS za gradonačelnika Virovitice je Dražen Kurečić iz SDP-a, a njegove zamjenike Vlatka Drimal iz SDP-a i Zdravko Rengel iz HSS-a.
– Kao gradonačelnik želim Viroviticu vratiti na kartu poželjnih mjesta i investicija koje će omogućiti rast i razvoj našega grada. Želim Viroviticu u kojoj će mladi moći osnovati obitelj i izgraditi obiteljski dom, a djeca imati priliku za kvalitetnije obrazovanje – istaknuo je predstavljajući dio programa kandidat za gradonačelnika Virovitice Dražen Kurečić.
Uz komunikacijsku savjetnicu i voditeljicu SDP-ove kampanje u gradu Virovitici Aleksandru Kolarić, predstavljanju kandidata nazočili su i SDP-ovi saborski zastupnici Vedran Babić i Domagoj Hajduković.

(www.icv.hr, zc; Foto: Zlatko Ciprijanović)

[g-gallery gid=”410133″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content