Košarkašice IBM-a iz Virovitice među četiri najbolje školske ekipe u Hrvatskoj

U velikoj sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu održana je poluzavršnica regije Istok školskog natjecanja u košarci za djevojčice petih i šestih razreda osnovne škole. Ekipa Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice prvo je u polufinalnoj utakmici pobijedila županijske prvakinje Osječko-baranjske županije rezultatom 31: 14, da bi u finalu briljantnom igrom gotovo deklasirala favorizirane domaće predstavnice rezultatom 42:14.

Mlade Brlićke pohvale i čestitke za svoju igru, osim od publike, dobile su čak i od sudaca i trenera protivničkih momčadi.
U borbu za naslov školskih državnih prvakinja, 2. lipnja u Vinkovcima, Brlićke će nastupiti u izmijenjenom i bitno pomlađenom sastavu, budući da većina igračica iz ovog sastava istovremeno nastupa u atletici i rukometu.

OŠ IBM Virovitica nastupila je u sastavu: Lea Kozlinger, Nika Kozlinger, Rebecca Bošnjak, Tea Strusa, Karla Tumpić, Leona Tumpić, Klara Crnoja, Mia Deskar, Lana Cindrić, Lucija Cindrić, Iva Kurjančić i Lucija Validžić. (icv.hr, rk)

[g-gallery gid=”411961″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content