Matija Relić državni prvak, sjajni karataši Pitomače i Podravskog sokola

Bogat vikend imali su karataši s područjka Virovitičko-podravske županije. U Novigradu je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama. Karate klub Virovitica osvojio je dva zlata i dvije bronce. U kategoriji mlađih kadeta Matija Relić je bio najsjajniji te je također zadržao titulu državnog prvaka i ove godine.
Ekipa u sastavu Matija Relić, Mihael Štefović i Chris Malčec također su bili zlatni, dok je u uzrastu učenika Chris Malčec bio brončani kao i Laura Erak u uzrastu mlađih učenica.
Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja (Nina Domović, Leona Hustić, Petar Tudić i Ema Tratnjak), no nisu se uspjeli okruniti medaljom.
U Gradecu pored Vrbovca održan je 7. po redu međunarodni turnir, a Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 3 natjecatelja. U uzrastu mlađih učenica prvo mjesto osvojila je Nina Domović kao i Leona Hustić u učenicama, dok je Dorotea Grgičić osvojila broncu.
U Đurđevcu je održan 8. Podravina – Đurđevac Open, a Karate klub Podravski sokol iz Pitomače osvojio je tri medalje. Zlatni su bili Lana Kostadinović kod učenika, dok je Danilo Bakov bio brončani kod učenika, a Jana Zvonar kod mlađih učenica.
Fran Zvonar bio je peti. (www.icv.hr, vle)

cof
sdr