Matija Relić državni prvak, sjajni karataši Pitomače i Podravskog sokola

Bogat vikend imali su karataši s područjka Virovitičko-podravske županije. U Novigradu je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u katama. Karate klub Virovitica osvojio je dva zlata i dvije bronce. U kategoriji mlađih kadeta Matija Relić je bio najsjajniji te je također zadržao titulu državnog prvaka i ove godine.
Ekipa u sastavu Matija Relić, Mihael Štefović i Chris Malčec također su bili zlatni, dok je u uzrastu učenika Chris Malčec bio brončani kao i Laura Erak u uzrastu mlađih učenica.
Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 4 natjecatelja (Nina Domović, Leona Hustić, Petar Tudić i Ema Tratnjak), no nisu se uspjeli okruniti medaljom.
U Gradecu pored Vrbovca održan je 7. po redu međunarodni turnir, a Karate klub Pitomača sudjelovao je sa 3 natjecatelja. U uzrastu mlađih učenica prvo mjesto osvojila je Nina Domović kao i Leona Hustić u učenicama, dok je Dorotea Grgičić osvojila broncu.
U Đurđevcu je održan 8. Podravina – Đurđevac Open, a Karate klub Podravski sokol iz Pitomače osvojio je tri medalje. Zlatni su bili Lana Kostadinović kod učenika, dok je Danilo Bakov bio brončani kod učenika, a Jana Zvonar kod mlađih učenica.
Fran Zvonar bio je peti. (www.icv.hr, vle)

20170429 133800 Custom 20170429 204510 Custom

BRCKOVLJANI 2017 Custom
cof
PH 2017 Custom
sdr

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content