Nitko kao Igor Andrović: Predao rekordnih 13.356 potpisa za kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije

Igor Androvic predao je 13.356 potpisa za kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije. To je rekordan zbroj u povijesti svih lokalnih izbora na području VPŽ. Nitko do sada nije skupio toliki broj potpisa za potporu u našoj županiji.

U prostorijama Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije u nazočnosti dopredsjednika HDZ-a i ministra poljoprovrede Tomislava Tolušića i predstavnika koalicijskih partnera, održana je konferencija za medije povodom predaje potpisa potpore za kandidata za župana Igora Androvića te njegove zamjenike Marija Klementa i Darka Žužaka kao i liste za županijsku skupštinu. HDZ će na lokalne izbore izaći u koaliciji sa Hrvatskom-socijalno-liberalnom strankom, Hrvatskom strankom prava, Hrvatskom strankom prava dr. Ante Starčević te Hrvatskim demokratskim savezom Slavonije i Baranje.

MG 5812Prilikom predstavljanja potpisa predsjednik Županijskog odbora HDZ-a VPŽ Josip Đakić je istaknuo:

– Donijeli smo odluku da nositelj naše liste bude ministar poljoprivrede i dopredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić jer smo mišljenja da je to rješenje koje donosi pobjedu. Uvjereni smo da će naš kandidat za župana Igor Andrović dobiti potrebnu potporu glasača već u prvom krugu izbora, a o tome svjedoče i prikupljeni potpisi. Ovim putem se zahvaljujem svim građanima koji su svojim potpisom dali snažnu potporu koja je do sada nezapamćena.

MG 5817Naime, za kandidata za župana Igora Androvića prikupljeno je 13 356 potpisa dan prije zakazanog roka. Po tome možemo suditi da pobjeda na našoj županiji nije upitna te da ćemo imati županijsku skupštinu sa većinom vijećnika koji će savjesno odrađivati svoj posao u ovom mandatu te da ćemo u svim gradovima i općinama biti pobjednici – istaknuo je predsjednik Josip Đakić. (www.hdz-vpz.com; foto: Matija R.)

MG 5842

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content