Okrugli stol i radionica ne temu „Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“ i „Upravljanje udrugom – Kako jednostavno ostvariti održivo upravljanje udrugom“

U organizaciji Centra za civilne inicijative, Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i Udruge SOS Virovitica, u srijedu 31. svibnja u Velikoj vijećnici, te Maloj sali Virovitičko-podravske županije, održat će se okrugli stol s temom „Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“, s naglaskom na korištenje gradskih i drugih prostora te suradnje organizacija civilnog društva i lokalne samouprave u Virovitičko-podravskoj županiji, te radionica pod nazivom „Upravljanje udrugom – Kako jednostavno ostvariti održivo upravljanje udrugom“.

Okrugli stol će se održati u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije od 11,00 do 12,30 sati. Radionica, koja se održava u sklopu programa E-misija1, održat će se u Maloj sali VPŽ od 13,00 do 17,00 sati.

Okrugli stol također je organiziran u sklopu programa E-misija1, a rezultat je suradnje Centra za civilne inicijative i domaćina, Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Udruge SOS. Sudjelovanje je za sve sudionike besplatno. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content