Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: U opasnosti, Alien: Savez te Snježnu kraljicu 3

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte:

26.05. – 19:00h U opasnosti

uopasnostiMjesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. CIA agentica koju utjelovljuje Noomi Rapace, zajedničkim snagama s MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Bloom, mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu koja slijedi.

27.05. – 19:00h Alien

alien 1Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet. Međutim, kada otkriju mračnu tajnu koju skriva nepoznati svijet, morat će isplanirati put za bijeg. U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar®, Michaela Fassbendera, Katherine Waterston, Billyja Crudupa, Dannyja McBridea, Demiána Bichira te mnoge druge. Redatelj filma je neponovljivi Ridley Scott, a scenarij potpisuju Jack Paglen (Transcendence) i Michael Green (Green Lantern).

28.05. – 17:00h Snježna kraljica 3

Queen SBgr5Nakon junačke pobjede Snježne kraljice i kralja, Gerda još uvije ne može pronaći mir. Njezin san je pronaći roditelje te konačno skupiti cijelu obitelj. Gerda i njezini prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njezinim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima: otkrit će antički čarobni artefakt.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije, a od sada ih možete kupiti i u pretprodaji na blagajni Poslovnog Parka (iznad Gradske uprave) svakim danom od 7 do 15 sati. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content