Učenici i nastavnici Tehničke škole Virovitica raznovrsnim aktivnostima obilježili Dan škole

Dan škole bio je povod da učenici i nastavnici Tehničke škole Virovitica otvore vrata svojih učionica za učenike drugih usmjerenja, zainteresirane osmaše i sve građane. Prezentirali su svoje struke izloživši radove koje su stvarali tijekom nastavne godine.

Svečano je bilo i na priredbi na kojoj je ravnatelj profesor Ivan Kućan još jednom podsjetio na sve aktivnosti i uspjehe učenika i nastavnika. Tom prigodom čestitao je svim učenicima koji su sudjelovali na svim razinama natjecanja, dok je učenicima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i smotrama uručio i prigodne darove. Nagrađeni su tako učenici: Mario Kovačević, Emanuel Mojzeš, Patrik Ribić, Josip Main, Marija Jezerčić, Domagoj Kralj, Josip Kultan, Dominik Ivanušić, Antonio Husnjak, Martina Modrić, Klara Ribić, Danijela Šarac i Ivona Nikolić.

I nastavnicima jubilarcima čestitao je i uručio prigodne zahvalnice, Borisu Kugleru i Maji Štampar za pet godina rada, Marku Stipandiću i Ivani Vlaisavljević za petnaest godina rada, Maji Ivanušić za dvadeset godina rada te Marinki Trohi i Tomislavu Žužiću za dvadeset pet godina rada.

Za dobru atmosferu pobrinuo se školski zbor uz glazbenu pratnju učenika i nastavnika. Na kraju su profesori i učenici odmjerili svoje snage u nogometnoj utakmici koja je završila pobjedom profesora 4:3. Profesori već duži niz godina nisu postigli ovakav uspjeh, a ove godine zasigurno su im pomogli učenici koji su igrali u njihovom timu.

(www.icv.hr, gt; foto: I.Bedeković)