Dan škole u Čađavici: Najučenica OŠ “Davorin Trstenjak” je Patricia Veriga

Dan Osnovne škole “Davorin Trstenjak” Čađavica svečano je proslavljen školskom priredbom i proglašenjem najučenika.

Najučenici iz PŠ Sopje su Josip Benković i Sara Šantak, PŠ Noskovci Ana Mađarević i Tin Kokorić te PŠ Ilmin Dvor Ana Cigrovski i Antonio Šegović. Matična škola u Čađavici prvi razred Marija Erdec, drugi razred Ela Žužanić, treći razred Helena Schweigert, četvrti razred Lara Vuk, peti Petra Piskač i Barbara Schweigert, šesti razred Ines Schweigert i Helena Šomođi, sedmi razred Tamara Zdelar i Lorena Zeks te osmi razred Ana Schweigert i Patricia Sić. Najučenica škole je Patricia Veriga koja će priznanje dobiti na posebnoj manifestaciji “Zbogom školo do jeseni”.

Nagrade su dobili i učenici koji su se natjecali na županijskim natjecanjima kao i njihovi mentori. Priznanja za 5, 10, 20 i 30 godina vjernosti školi dobili su Marija Majer, Tanja Lavrnić, Jasmina Smolčić, Tomislav Sabolić, Marina Rendulić, Tamara Španić, Ljubomir Boliš i Ljerka Juren.

Budući da matična škola u svom sastavu ima i Područnu školu iz Sopja, priznanja su uručili, pored ravnateljice Škole Ksenije Žunec, i načelnici općina Sopje i Čađavica, Berislav Androš i Mirko Rončević.

Dan škole bio je i prigoda za podizanje nove zelene zastave kojom je Osnovna škola “Davorin Trstenjak” obnovila status eko-škole, a u podizanju zastave učenicima je pomogao načelnik Mirko Rončević. (www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[g-gallery gid=”414738″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content