Fotogalerija: Završen prvi dan međunarodnog natjecanja “Pirueta cup Virovitica 2017.” – virovitičke “Piruete” osvojile dva zlata, srebro i broncu

Ovog vikenda Virovitica je domaćin prvog po redu međunarodnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici pod nazivom Pirueta cup Virovitica 2017. Natjecanje je organizirao virovitički Klub ritmičke gimnastike Pirueta pod pokroviteljstvom Grada Virovitice i Sportske zajednice grada Virovitice. Pred virovitičkom publikom u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, u dva dana trajanja natjecanja, nastupit će gotovo 250 natjecateljica iz 9 država.

Svečanom otvorenju ove sportske manifestacije prisustvovali su gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik i tajnica Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec i Iva Murat Koić, predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

pirueta vtc 2017 081Nakon prvog dana natjecanja, virovitičke Piruete ostvarile su izvrsne rezultate. U A programu Amber Maria Đanić osvojila je 4. mjesto bez rekvizita, Lana Malčec 1. mjesto s loptom i 3. mjesto bez rekvizita, a Lara Pleše 1. mjesto s loptom i 2. s obručem.

Natjecanje će se nastaviti sutra, 18. lipnja od 9 sati. Na rasporedu su natjecanje iz grupnih vježbi, B programa te finale juniorki i seniorki A programa. Čitava manifestacija završit će s Gala večeri koja će početi u 17.45 sati, a na kojoj će se predstaviti i sve članice KRG Pirueta. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić, M. Rođak)

pirueta vtc 2017 075[g-gallery gid=”415488″]

[g-gallery gid=”415557″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content